Home > N > När Stänger Stf Stugorna?

När stänger STF stugorna?

Stora fjällstugor med hög service; fjällbutik och bastu finns i flera av stugorna. Öppettid från mitten av juni till slutet av september och vintersäsong från slutet av februari till slutet av april.

Läs mer

Sedan, vem äger vandrarhem?

STF ägs av sina medlemmar STF ägs av sina ca 240 000 nyfikna, aktiva och natur- och kulturintresserade medlemmar. Det är medlemmarna som bestämmer verksamhetens inriktning. Våra värderingar: omtänksamma, nyfikna, äkta, professionella och engagerade. Svenska Turistföreningen är religiöst och partipolitiskt obunden. Vart kan man bo om man är under 18? Stödboende. Ett stödboende innebär att du bor själv, men får stöd för att klara det. Du kan till exempel få bo i en egen lägenhet eller en studentkorridor. Stödboenden är till för unga mellan 16-20 år som inte kan bo hemma.

Därför, kan man ta in på hotell mitt i natten?

Givetvis kan du det. Det är ofta själva poängen med hotell. Flyget är inställt och du behöver sova. Sedan kan det finnas andra regler på t ex hostel och vandrarhem där man kanske delar rum med andra. Dessutom, vad är skillnaden mellan hotell och vandrarhem? Vandrarhem är toppen för att möta nya människor. Till skillnad mot ett hotell så är vandrarhem mer sociala, och du får ofta vara beredd att dela rum med en främling, eller fler (såvida du inte är beredd att betala mer för eget rum).

Med tanke på detta, vad menas med revpar?

RevPAR (revenue per available room eller intäkt per tillgängligt rum) är ett centralt nyckeltal i hotellindustrin och ett viktigt mått för Pandox.

By Gorga Keegan

Är det värt med drulle? :: Hur många vandrarhem finns det i Sverige?
Användbara länkar