Home > H > Hur Många Arbetar För Puma?

Hur många arbetar för Puma?

Adidas med sina 54 000 anställda världen över och med en omsättning på nästan 17 miljarder euro (år 2015) rankas som näst störst i sportartikelbranschen, medan Puma med en omsättning på nästan 3,5 miljarder och med runt 10 000 anställda ligger på plats tre.

Läs mer

Dessutom får man ha zebror i sverige?

Helena Elofsson är djurskyddschef på Jordbruksverket. Hon säger: – Man får inte fånga in en vild zebra och ha som husdjur. Men du kan exempelvis ha en zebra som är uppfödd på en djurpark, men då måste du hålla den som på en djurpark. Dessutom vilka ovanliga husdjur får man ha i sverige? Andra ovanliga husdjur som är lagliga i Sverige är löpanka, vallaby, jordekorre, hängbukssvin, vandrande pinnar och tenrek. Tänk på att läsa på noga om vilka regler som gäller för ovanliga djur hos jordbruksverket innan du bestämmer dig för att skaffa ett nytt husdjur.

Vilka djur kan man ha som husdjur i Sverige?

Vanliga sällskapsdjur Hund. Katt. Gnagare. Hamster. Marsvin. Mus. Zebramus/Gräsmus. Taggmus. Hasselmus. Sjusovare. Chinchilla. Råtta. Ökenråttor (Gerbil) Degu. Kanin. Tamiller. Minigris. Afrikansk pygméigelkott. Häst. Därför, kan man ha en panda som husdjur? Nej . I den här artikeln kommer du att ta reda på orsakerna till att pandan inte kan betraktas som ett husdjur.

Hur kom tvättbjörnen till Sverige?

Den intelligenta tvättbjörnen har setts i Sverige några gånger, men än så länge har den inte etablerat sig. Den ökänt intelligenta tvättbjörnen (Procyon lotor) har sitt ursprung i Nordamerika, men på grund av sin fina päls introducerades den i Europa i början på 1900-talet. Kan man ha Capybara som husdjur? Capybara sägs vara kärleksfulla att ha som sällskapsdjur och men inte särkilt enkla att ta hand om. De har mycket energi och är nyfikna. Då djuret är en gnagare kan du tänka dig att dina möbler riskerar att behöva bli ersatta med nya ganska ofta.

By Angi

Hur högt kan en loppa hoppa? :: Hur många leopard ungar dör före en månads ålder?
Användbara länkar