Home > V > Vem Är Storken?

Vem är storken?

Här är Storken – Jakob, 20, lurade hela Sverige. På kort tid fick en ung man Sverige att koka med sina absurda låtsasnyheter och debattartiklar från ”arga extremfeminister”. Hans motiv? Kicken och klicken.

Läs mer

Dessutom Är väl storken?

Enligt klassisk taxonomi omfattade denna ordning de familjer som man i vardagligt tal kan associera med det svenska namnet på ordningen, det vill säga stora långbenta vadande fåglar med stor näbb som storkar, hägrar, skuggstorkar, träskonäbbar, ibisar och flamingor. Därefter, hur låter en gråhäger? Gråhägerns höga hesa kraxande skulle hamna högt om det gjordes en omröstning över fågelvärldens fulaste läten. Men fågeln som sådan är desto snyggare där den står blick stilla och lurar på byte i en strandkant.

Hur låter gräsand?

Läte: Hanen, gräsanddraken, har ett hest, lågmält läte. Honan är mer högljudd och låter oftare höra ett snattrande läte och kraftiga kväkanden. Med detta i åtanke, vem ligger bakom ur play? Våra program kan du både se och lyssna på under lång tid på UR Play. Oftast flera år. Sveriges Utbildningsradio AB (UR) har till uppgift att bedriva programverksamhet inom utbildningsområdet i allmänhetens tjänst.

Vad säger storken om allmänhetens kunskap om källkritik?

De val vi har gjort visar inget som inte är sant och inga val är gjorda för att lura dig som tittar, men kom ihåg - det alltid finns anledning att vara källkritisk. SE, LÄS, SÖK, TÄNK innan du DELAR. Storken, ett klassiskt nättroll som länge figurerat på nätet och som står bakom många fejkade sidor och artiklar.

By Boswall

Vad är typiskt för en Fejksida? :: Varför säger man att storken kommer med barnen?
Användbara länkar