Home > V > Vad Heter Skolan I Harry Potter?

Vad heter skolan i Harry Potter?

Hogwarts grundades för över tusen år sedan av fyra av den tidens skickligaste trollkarlar och häxor, nämligen Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Rowena Ravenclaw och Salazar Slytherin. Under hela sin gärning på skolan tränade och utbildade de personligen alla sina studenter.

Läs mer

Och en annan fråga, finns hogwarts på riktigt?

Hogwarts och Hogsmeade ligger inom Universal Studios Florida. Medan Diagon Alley och dess butiker och åkattraktioner ligger i Universal's Islands of Adventure. Följaktligen, vilket elevhem är jag i? Borde du hänga på Gryffindor tillsammans med Harry och hans vänner eller passar du bättre på ett annat elevhem? Gör vårt test med 10 frågor och ta reda på var du borde bo. Plocka fram papper och penna och se vilken bokstav du väljer flest gånger.

Var bor Trollet?

Troll kan vara både stora och små, eller i människostorlek. De är ofta osynliga och de bor vanligtvis i ett berg eller i underjordiska salar under stora stenblock. Därför, vad tål inte troll? Trollen. En del säger att troll inte tål dagsljus och spricker i solen, men det är bara sagor. Riktiga troll tål hur mycket solsken som helst. Det finns troll nästan överallt.

På motsvarande sätt, var kan man köpa lyckotroll?

I butiken och Gösta Westerberg Möbel väcker trollen många minnen hos våra kunder och hos oss själva. Dessa troll är gjorda i ett keramikmateriel och fungerar mer som en vacker dekoration än leksak. I någons hem blir det en samtalsspridare och ett dekorativt inslag.

By Nordine

Vad är nordisk medeltid? :: Vad är skillnaden mellan Fe och älva?
Användbara länkar