Home > V > Vem Är Du Mest Lik I Harry Potter?

Vem är du mest lik i Harry Potter?

Gör vårt förtrollande test för att ta reda på vem du är mest lik. Många av oss har följt Harry Potter och hans vänner (och ovänner) sedan första boken släpptes. Men har du någon gång funderat på vilken karaktär du själv hade varit om du befunnit dig i Harrys magiska värld?

Läs mer

Vad tjänar Daniel Radcliffe på Harry Potter?

Tjänade 139 miljoner kronor per film Harry Potter tjänade han 139 miljoner kronor per film, säger en källa. Radcliffe sägs ha levt väldigt enkelt och lagt större delen på sin tid på att arbeta. I en intervju med Sky News i november berättade skådespelaren att han inte gör några stora ekonomiska utsvävningar. Och en annan fråga, vilken dag åker man till hogwarts? Harry Potter-dagen firas den 2 maj varje år. Datumet för dagen har valts eftersom det i J.K Rowlings serie av böcker om Harry Potter var den som Harry och Voldemort utkämpade sin sista strid på Hogwarts. Harry Potter-serien vars första bok släpptes 1997.

Vilken dag börjar Hogwarts?

September. 1: Hogwarts terminen börjar. Hur många år går man på Hogwarts? Skolan är tillägnad åt unga Häxor och Trollkarlar för att de ska kunna utveckla sin ovanliga talang och till sist kunna skaffa sig ett eget jobb inom Trollkarlsvärlden. Man går i Hogwarts i 7 år och börjar när man är 11 år gammal. Såhär ser åldern ut genom sin tid i skolan: Klass 1= 11 år gammal.

Finns Hogwarts skolan på riktigt?

Hogwarts skola för häxkonster och trolldom är en litterär plats som förekommer i J.K. Rowlings böcker om Harry Potter. Hogwarts är en internatskola för minderåriga trollkarlar och häxor, det vill säga för barn med magiska förmågor. Internatskolan är ett slott vid en djup sjö någonstans i Skottland. Med detta i åtanke, vem dödade snape? I slutet av boken spionerar Harry på Snape och Voldemort, och ser Voldemort döda Snape för att bli mästare över trollstaven som Dumbledore hade när han dog (den som besegrar trollstavens ägare blir mästare över trollstaven).

Du kan också fråga vilka är ravenclaw?

Ravenclaw är ett elevhem på Hogwarts som har fått sitt namn efter Rowena Ravenclaw, som var med och grundade skolan. De som hamnar i Ravenclaw är de som är eller har potential att bli kvicktänkta och ett gott förstånd. Ravenclaws största egenskaper är intellekt, intelligens och öppenheten att vilja uppleva saker.

By Boulanger Tinkham

Vart kan man se Harry Potter gratis? :: Hur blev Hermione häxa?
Användbara länkar