Home > V > Vad Heter Harry Potter Barn?

Vad heter Harry Potter barn?

Biografi. Lily var Harry och Ginny Potters enda dotter. Hon har två bröder, James och Albus Potter. Lily är runt två år yngre än Albus som är minst ett år yngre än James.

Läs mer

Människor frågar också vilken kändis är jag lik gratis?

På Microsofts sajt Captionbot kan du ladda upp ett foto och få en beskrivning av vad det föreställer. Det fungerar förvånansvärt bra, och när systemet gissar fel blir det ganska underhållande. Människor frågar också vilken kändis du är lik? Snap selfies och skanna ditt ansikte och använd äkta ansiktsigenkänningsprogrammering för att visa dig vilken kändis du ser lika ut och kanske din doppelganger. Det använder ett kändis ansiktsigenkänning och matchande program. Med Face Compare app kan du hitta svaren på livets viktigaste frågor!

Vem är vem i kompisgänget?

Ibland är det svårt att veta vem man är i en relation. Ingen är bättre än någon annan, men vi tror att alla av karaktärerna behövs i ett större kompisgäng. Vem i kompisgänget är du? Ta reda på det med hjälp av quizet nedan! Följaktligen, vem är jag? Vem är jag är en fin bok om att vara annorlunda och att ta reda på vem man faktiskt är på riktigt. Vi får följa flugan Frans resa när han ska hitta sig själv och han prövar på flera typer av liv innan han kommer tillbaka till sin familj och då stärkt och med nya vänner som accepterar honom för den han är.

Med hänsyn till detta, Är du en mugglare?

Svar: Alla som har läst böckerna eller sett filmerna om Harry Potter har förstås stött på ordet Muggle, 'mugglare', för en person som inte besitter magiska krafter, alltså en vanlig människa. Med detta i åtanke, vilken är den första harry potter filmen? Harry Potter och de vises sten.

Med tanke på detta, i vilken film dör dumbledore?

Alan Rickman slog ju som bekant igenom med "Die Hard", i vilken hans karaktär dör genom att falla från en hög byggnad. Så när det blev dags att filma scenen där han dödar Dumbledore på ett liknande sätt berättade han att han kände sig lycklig och nostalgisk över att vara på den andra sidan av det hela den här gången.

By Hayley Ferell

Vilket elevhem är Dumbledore i? :: När kommer Fantastiska vidunder 3?
Användbara länkar